Davids Gulvservice

Gulvmand

Gulvmand

Har du brug for hurtig og professional gulvmand?

Davids gulvservice  tilbyder professional gulvafhøvling og gulvafslibning med landets førende gulvsliber. Så hvorfor lægge nye trægulve og ofre mange penge, ( når du kan få fra 2 års garanti og op til 10 års garanti afhængig af  hvilken gulvbehandling du vælger ), når en professionel gulvmand kan afslibe og efterbehandle dem? Vores gulvmand kan forvandle dine gulve til nye, så du dårlig nok kan tro på det. De fleste af os kender glæden og duften af nyslebet trægulv efter en total renovering.

Hos os er det ikke kontordame som tag tlf. men den rigtige gulvmand, med mange års erfaring som kan besvare alle spørgsmål og ikke viderestille dig frem og tilbage.  Når du får en pris på gulvafslibning af vores gulvmand så er alle vores priser inkl. materialer, løn, kørsel og moms og så er vi færdige samme dag.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information, er du meget velkommen til at kontakte vores gulvmand på 50151566 eller send en mail til Info@davids-gulvservice.dk

 

Altid Danmarks bedste priser på gulvafslibning – Vi har Danmarks bedste priser og vi giver prisgaranti på vores arbejde.

Gulvmand repperere gulvet efter fjernelse af væggen

gulvmand

Skader på gulve

Skader på gulve er for det meste: ridser, fugtskader, misfarvning, skåret gulvtæppe direkte på gulvet, flækket gulve eller knirkning af gulve, hvor strøerne har rykket sig eller alt for stor mellemrum på lægter.

Har du voldsomme knirkende lyde fra dine gulve?

Det kan vores gulvmand afhjælpe dig uden at du skal lægge gulvet om og uden at det koster en bundegård. For at vi kan give dig nærmere pris på dette skal du give os nogle informationer om dine gulve. Ellers kan du klikke HER og læse lidt om Knirkende gulve. Inden du bestiller os til at løse knirkende lyde skal du selv banke / dykke alle søm, da det kan afhjælpe ca. 50 %.  

Lokal gulvmand – gulvet