Davids Gulvservice

Express gulvafslibning

Express gulvafslibning

Er du kommet for sent i tanke om at afslibe dine gulve? Eller røg du i fælden af et eller andet gulvfirma der aldrig dukkede op?

Davids gulvservice kan rykke ud med Express gulvafslibning, gulvafhøvling og gulvbehandling hvis det er nødvendigt, og kan levere færdige resultater indenfor 36 timer, men der må påregnes ekstra pris for denne ydelse. 
For os er ingen opgaver så stor at vi skal bruge mere end to dage, i 99 % tilfælde kan vi både afslibe og efterbehandle dine gulve samme dag.
Er du i vanskeligheder od skal bruge et gulvfirma til at ordne dine gulve her og nu, kan vi godt hjælpe dig med hurtigt udrykning indenfor nogle timer ( 1-6 timer), men der må påregnes ekstra udgift/gebyr. Vi står til rådighed på denne telefon Mandag – Fredag mellem 07.00 – 17.00 og lørdag mellem kl. 9.00 – 17.00 på telefon nummer: 50151566

Davids gulvservice rykker ud med Express gulvafslibning flere gange om ugen og den største årsag er;

1.    At folk bliver brændt af af et gulvfirma som aldrig dukker op eller kommer med mange undskyldninger som; bilen brændte sammen, gulvslibe maskine gik i stykker, sygdom mm.

2.    At kunden kom for sent med bolighandel eller kom for sent i tanke om at gulve trænger til en gulvafslibning.

3.    I det værste fald at gulvene skal laves om igen pga. dårlig håndværk.

 

Billeder før og efter gulvafslbning

Express gulvafslibning

Express gulvafslibning

 

 

Klik HER for at se priser på gulvslibning

Davids gulvservice udføre gulvafhøvling, gulvslibning, afslibning af trapper, afslibning af dørtrin, køkkenbordplader og mm. 

Express gulvafslibning – Express gulvafslibning & gulvafhøbling – Gulvafslibning priser – gulvbehandling – afhøvling af trægulve