Davids Gulvservice

Gulvfirma

Gulvfirma

Davids Gulvservice et af landets førende gulvfirma, derfor giver vi alle vores kunder fra 2 til 10 års garanti på gennemslid, afhænger af hvilket valg du tager som efterbehandlinger af dine trægulve.
Vi er lokal gulvfirma og tilbyder billig priser der er svær at konkurrere med, imodsætning til andre gulvfirma’er. Vi udføre: gulvafhøvling, afslibning af trapper, gulvslibning. reparationer af trægulve, gulvbehandling, afslibning af trapper, dørtrin, køkkenbordplader med mange års erfaring. Hos os bruger vi kun de bedste gulprodukter på markedet og rutinerede afsliber til kundernes trægulve.
Min vision som direktør af Davids gulvservice er, at stå i spidsen for virksomheden, der både er eftertragtet både som arbejdsplads og også som et dygtigt gulvsliber, vi har en stor kundekreds, og jeg prøver altid at gøre mit bedste for at gøre den endnu større, derfor er det meget vigtigt for mig hvordan kunden oplever mit håndværk, både med service og også med kvalitet.
Vi løser både små og stor opgaver og uanset om det drejer sig om, sportshaller, boligselskaber, private bolig, sommerhus, institutionen, kommer vi gerne forbi og giver et uforpligtende tilbud.

Ved at klike på mail.  info@davids-gulvservice.dk kan du sende os spørgsmål eller kommentarer eller ring på 50151566

Hos os kan du betale med Visa dankort

gulvfirma

 

 

Se billede af gulvvarme før anden støbning 

gulvfirma

Lokal gulvfirma – Billig gulvfirma – Professional gulvfirma – Gulvfirma København