Davids Gulvservice

Malerarbejde

Malerarbejde

Søger du professionelle gulvsliber og maler som kan levere en helhedsløsning til din bolig?
Hvad enten du er indehaver af et smukt nyt eller gammelt bolig, som du gerne vil friske op så er vi det sikre valg.
Vores maler & gulvsliber forpligter sig til at yde bedste kvalitet og yde kunderne et håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Maling af væge indørs girver herlige overflladet. Næsten alle slags materialer kan males uten problemer. Hos os findes produkter med mange glans. Vi bruger Beckers produkter som er vandbasert og har ubetydelig lugt ved maling og under tøring.

Vores virksomhed har over 20 års erfaring med maling, maling, facadebehandling, maling, glasvæv, filt, tapetarbejde, maling af trægulve,  mm.

Du kan få håndværkerfradrag på malerarbejde og gulvslibning op til 15.000 kr. hvis du er tilmeldt på adr. for arbejdsløn på vedligeholdelse på din bolig. Klik HER og læs lidt om det eller ring på 6080 1988 eller send os en mail på info@davids-gulvservice.dk

 

Maling af vinduer og døre

Vi fjerne gamle tætningslister, evt. jern og hjørnebeslag, som vi skrue dem af og efterbehandler dem separat ved, at fjerne maling og eventuelt rust samt grundmaler inden den sidste afsluttende maling. Vi tjekker altid om der er rådskader og hvis vi opdager rådskader (blødt træ, der falder fra hinanden), kan vi udskifte de beskadigede dele hvis dette ønskes.

 

Maling af vægge

Malede vægge  giver flotte overflader, det kan vi gøre nemt og hurtigt. Stort set alle typer tappet, glasvæv og filt kan males. 
Vi maler altid lofter  før  vægge for at slippe med  unødvendige malerpletter på gulve eller nymalede vægge. De fleste  Beckers’ produkterer er mærket med EU Ecolabel og Astma- og Allergiförbundets mærke. 

 

Malerarbejde

 

 

 

Billig maler – Billig malerarbejde – Gog priser på malerarbejde – Professionel maler –  Maling af vinduer og dør