Davids Gulvservice

Gulvafhøvling

Gulvafhøvling

Trænger din bolig til nye afslibende gulve, eller trænger dine eksisterende trægulve til en gulvafhøvling & gulvslibning? Læs mere nedenfor:

 

Hvornår foretages gulvafhøvling og kan mit gulv tåle gulvafhøvling?

Har du parketgulve så skal du ikke læse mere om gulvafhøvling da parketgulve er hårdtræsort kan derfor med 100 % garanti ikke afhøvles, kun bløde træsorter såsom, plankegulve, fyrretræsgulve,

OBS! Gulvafhøvling bør kun udføres på massive trægulve. Er dit trægulv fra 1950’erne eller ældre og har en mørk lak som gulvbehandling, så skal de afhøvles efterfulgt af en gulvafslibning. Jo ældre et planke er desto stækere er det og du kan med være sikker at det er meget bedre kvalitet end nyere trægulve man kan købe dagens dato.

Skal mine gulve afhøvles eller afslibes?

Man høvler massive trægulve (planke,fyrretræsgulve) når der f.eks er fernis, gulvspartel masse/nivellerings masse, lim mm. Det som der er meget svært eller umuligt med en almindelig gulvafslibning. Efter en gulvafhøvling skal der altid afslibes, så man kan fjerne de grove spor af gulvafhøvling samt, slibe dit gulv jævnt og glat.

I 2014 har private mennesker en stor fordel, du kan nemlig trække din regning fra i skat, ring til os og hør nærmere om dette, det er dumt at lade være hvis man har mulighed for det, du får penge retur der bliver gjort op i din årsopgørelse. David gulvmanden står til rådighed på denne telefon Mandag-Fredag mellem 07.00-17.00 på telefon nummer: 6080 1988

 

gulvafhøvling

Gulvafhøvling København.

Kort og klart vi udfører gulvafhøvling og gulvslibning på hele Sjælland!
Se gulvafhøvlings maskine fra Bona